Geile amateur nicebody (41)

Acties

Informatie

nicebody (41)

Bericht van nicebody

ik vind het heerlijk om klaar te komen, daarom ben ik zo lekker stout om samen met jou te geilen, zullen we samen genieten van elkaar en wie weet hebben we misschien een date.

Informatie over nicebody

Naam: nicebody
Leeftijd: 41
Woonplaats: Utrecht
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: normaal
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: bruin
Uiterlijk: aziatisch

Mijn interesses

Ik eet graag frikandel en worst en drink graag desperado. Mijn hobbie(s): seks, dansen en genieten van de natuur. Mijn favoriete muziek is soft rock en soul. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op maak me niet uit als hij me lekker kan laten komen. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is lekker van achteren en standje69 en mijn favoriete plekje(s) zijn maak me niet uit. Bij mannen val ik op hun zijn lekkere billen waar ik erop kan slaan en zijn penis. Piercings: ja. Relatie: nee. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een aziatisch uiterlijk. Mijn Karakter: middleclass. Mijn Sterrenbeeld is schorpioen. Mooi aan mezelf: just being myself. Mijn levensdoel is: what you see is what you get. Mijn levensmotto is: love the skin you'r in ,and accept you for you. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is geen dieren en kinder porno. Wil je mij wat vertellen?

Foto's
Bericht versturen

Deel dit profiel

Foto's Alle foto's

Suggesties voor jou